Saturday, March 02, 2013

almond





Δεν ξερω τι ειναι προτιμοτερο. Να προλαβω να διαβασω καπως, εστω κι αργα το βραδυ ξαπλωμενος την εφημεριδα, κρατωντας καποια επαφη με τα τρεχοντα γεγονοτα, η να συνεχισω την αναγνωση ενος βιβλιου απο ΄κει που το σταματησα. Να επικεντρωθω σε κατι αποκλειστικα, η να διασπαστω στις ατελειωτες διαδρομες του διαδικτυου. Κι αυτα βεβαια,  μονο μεσα στ'ασφυκτικα χρονικα περιθωρια, λιγο πριν την πολυποθητη βραδυνη αναπαυση, αναβαλοντας συνεχως τις οποιες προσωπικες επιλογες. Για τα υπολοιπα ουτε λογος. Ετσι, δεν προλαβα κι εφετος να δω για ποτε ανθισε η αμυγδαλια.

4 Comments:

At 3/3/13 13:40 , Blogger kovo voltes... said...

Πνίγηκα ρε Καίσαρα μου με τόσο...άγχος...Και είναι τόσο όμορφες οι μυγδαλιές που ανθίζουν και τόσο κρίμα να μη τις χαζέψει κανείς με βλέμμα αφιερωμένο στα κλαδιά τους...Δεν είναι? ;)

 
At 3/3/13 19:40 , Blogger Caesar said...

xa xa με το μαλακο λοιπον, k/v μου,

"Στον πανικο ετσι κι αλλιως δεν αντιστεκομαι
κατρακυλαω υστερικα τα σκαλοπατια του
χωρις ποτε να υπολογιζω τα σπασμενα"


[Ντ. Καραβιτη]

 
At 4/3/13 12:40 , Blogger prasino liker said...

Caesar μην ανησυχεις .Η αμυγδαλια στην αυλη της γειτονισσας οπως και η δικια μας βερυκοκια ακομα ν ανθισουν.Ο κηπουρος που ηλθε να μας κλαδεψει τα υπολοιπα, ειπε οτι σε λιγες μερες θα ξεπροβαλουν τα ανθη.Θα προλαβεις λοιπον να απολαυσεις τις καθυστερημενες.Εσυ ασχολησου με αυτο που θα σου δωσει περισσοτερο χαρα.Πιθανον να ειναι ενα υπεροχο ζεστο μπανιο και κατευθειαν για υπνο.Βεβαια τωρα που σου γραφω ακολουθεις το προγραμμα ακομα μιας Δευερας .Ας ειναι γλυκεια τουλαχιστον .Οσο για τις αμυγδαλιες μπορω να σου τις στειλω πορτα πορτα η ακομα καλυτερα μια σοκολατα αμυγδαλου ΙΟΝ που τις εχει ζωγραφισμενες επανω.
Καλη σου μερα.

 
At 4/3/13 23:10 , Blogger Caesar said...

Likeraki εισαι πραγματικη απολαυση! και ναι το προγραμμα μιας ακομη Δευτερας με κατατρεχει χωρις of και τα σ/κ, αλλα η ΙΟΝ αμυγδαλου οντως εχει μια απο τις καλυτερες εικονες/ζωγραφια εδω και τοσα χρονια' και με την γλυκια της γευση με συνοδευει συνηθως οταν παρακολουθω καποια κιν/κη ταινια. Καλη βδομαδα αναμεσα στα ανθη σου!

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Guests
counter on blogger