Monday, February 18, 2013

the rhythm of the river


Θα παρει το μηνυμα μου και ξερω οτι θα το διαβασει. Ξερω ακομη, οτι δεν θα απαντησει ποτε συντομα, αλλα τελικά θα ερθει μολις μπορεσει. Και τοτε θα τηλεφωνησει και θα με ρωτησει: μπορω να ερθω τωρα; Και γνωριζει οτι ποτε δεν θα απαντησω αρνητικα η, οχι τωρα η, αργοτερα, η θα δουμε και διαφορα αλλα τετοια. Τελικα χρειαζεται υπομονη και κατανοηση για να καταλαβαινομαστε. Κι υστερα ολα ακολουθουν το δρομο τους. Σαν ενα ποταμι που στο περασμα των χρονων χαραξε τη διαδρομη του, πηρε το σχημα του και κυλαει ηρεμα πλεον στον ρυθμο του. Κι οι οχθες του, σαν δυο διαφορετικοι ανθρωποι, το κρατουν στην αγκαλια τους και τις δροσιζει. Καπως ετσι ολα ακολουθουν εναν ρυθμο. Αρκει να τον αφουγραστουμε, να τον ακουσουμε, να τον νιωσουμε, να τον αντιληφθουμε, να τον δουμε. Κι υστερα, ν' αφεθουμε σ' αυτον τον ρυθμο χωρις πολλες ανουσιες κινησεις κι αντιδρασεις. Γιατι δεν εχουμε πολυ χρονο παρα ελαχιστο η και καθολου, κι ισως δεν θα το μαθουμε ποτε.

2 Comments:

At 21/2/13 00:28 , Blogger prasino liker said...

Eτσι Caesar ηρεμα ,γαληνια μεσα απο την διαδοχη των στιγμων.Αυτες που κανουν την ζωη μας μοναδικη και μεταμορφωνουν την καθημερινοτητα.Τωρα αν υπαρχει συνηθεια η λαχταρα στην περιπετειωδη συναντηση μονο οι καρδιες το ξερουν.
και σου αφιερωνω αυτο
//Ειδα μια τουφα παγωμενα φυκια,απλωμενα στο πλαι ενος βρεγμενου,ισως κρυσταλλιασμενου βραχου,καπου στο συμπαν.....
Καλο βραδυ.

 
At 21/2/13 22:58 , Blogger Caesar said...

0χι, δεν νομιζω πως συνηθίζεται, μαλλον η ασυνήθιστη διαδικασια εχει καποιο ενδιαφερον Likeraki. Κι οπως επισημαινεις, μόνον οι καρδιες γνωριζουν & αντιλαμβάνονται κατι περισσοτερο, απο την πεπατημένη λογική του μυαλού.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Guests
counter on blogger