Saturday, December 31, 2016

ταξιδιωτες του χρονου

Πάλι δεν πρόλαβα να σου γράψω όσα ήθελα, να σου πω εκεινα που ήθελα και να μοιραστώ λίγο το χρόνο μαζί σου. Όμως πάλι ο χρόνος με πρόλαβε χωρίς καμιά υποδιαίρεση για μας. Πάλι νιώθω πως έφαγα τη σκόνη του. Πάλι μου βγάζει τη γλώσσα και γελάει μαζί μου. Στο παρα πεντε. Αλλά ποιός άλλος φταίει. Μήπως εμείς δεν τον δημιουργήσαμε για να τον ελέγχουμε και τωρα μας ελέγχει εκείνος. Κι όμως καποια στιγμή θα είναι η δική μας στιγμή. Θα τον κρατήσουμε για λίγο ανάμεσα στα χέρια μας, στα χείλη μας, έτσι όπως θα είναι ενωμένα. Εκεί στη ρωγμή του χρόνου. Θα σταματήσουν τα ρολόγια. Κι εκείνος τότε θα "παγώσει". Θα τον αλλάξουμε τα φώτα. Ά ρε χρόνε αλήτη. Θυμάσαι στο "Ιntestellar", έτσι κι εμείς θα επιβραδύνουμε την ηλικία μας στο χωροχρόνο. Και θα κρατήσουμε τη ζωή μας στα χέρια μας.

2 Comments:

At 2/1/17 00:14 , Blogger prasino liker said...

Zoυμε σε ενα συγκεκριμενο χωρο και χρονο εντελως τυχαια,αλλα ο καθενας απο εμας θα πρεπει να κανει οσο καλυτερη χρηση μπορει αυτου του χωροχρονικου του δεδομενου,περα απο μισαλλοδοξιες ,δογματα,η δοξασιες που μας εγκλωβιζουν.
Δημ.Νανοπουλος
Να ευχηθω το καλυτερο για την καινουργια χρονια.Να ειναι πολυ γλυκο και ομορφο το 2017 και μπορει καποια στιγμη, να οδηγησουμε τον χρονο εμεις, εκει που θελομε .
Καλο βραδυ Caesar.

 
At 2/1/17 20:38 , Blogger Caesar said...

Βεβαίως θα ευχηθούμε να έχουμε μια καλη χρονιά Ν. αλλα και οι παραινέσεις του αγαπητού μας καθηγητή είναι / ακούγονται, σαν ακόμη καλύτερη ευχή για όλους μας. Είθε να βρουν ευήκοα ώτα.

 

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home

Guests
counter on blogger